Nabízíme široký sortiment řeznických háků a háčků pro profesionální i domácí využití. Naše výrobky jsou vhodné jako háčky a háky na maso, najdou ale i jiné využití. Nejčastěji je však oceníte při zavěšení masa nebo při manipulaci s ním. Zavěšením na řeznický hák se maso zbavuje tzv. posmrtné ztuhlosti nebo jej využijeme pro finální zpracování masa uzením. To je však jen pár příkladů z mnoha. Jejich využití je opravdu široké. Při domácí zabijačce jsou nepostradatelnou pomůckou!
Jak si vybrat správný hák na maso?
Výběr správného řeznického háku je velmi důležitý a nikdy ho nepodceňujte. Dbejte na výběr správného typu, materiálu a překontrolujte si také maximální nosnost, aby se hák pod tíhou masa nenarovnal. Pokud potřebujete zavěsit maso o vysoké hmotnosti, můžete se podívat třeba na náš vysokopevnostní S hák s nosností až do 1,5t. Důležitý je také průměr trubky, na kterou budete háky s masem zavěšovat.
Různé druhy řeznických háků
V nabídce našeho e-shopu najdete S háky z různého materiálu a různých typů, například:
- S hák řeznický nerezový,
- S hák plastový,
- S hák nepravidelný nerezový,
- S hák vázací s okem,
- S hák s oplastovanými konci,
- S hák pocínovaný,
- a další.
S háky se používají pro zavěšení masa v udírně či chladírně nebo v prodejně s masem a uzeninami. Setkat se s nimi ale můžete i na jatkách či všude tam, kde se maso zpracovává.
Pro uzení plochých kusů masa jako je třeba bůček, špek nebo slanina využijete spíš řeznický hák se třemi hroty neboli trojháček. Plát masa je tak upevněn třemi body a při uzení se nezkroutí ani neprotrhne.
Nabízíme také háky ploché, S hák otočený o 90°, řeznický hák s okem a mnohé další.
Pokud si nebudete jistí nebo nenajdete na našich stránkách informace, které vás zajímají, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poradíme.